ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Σας προσφέρουμε μια έξοχη εμπειρία VIP σε Μυκόνο & Αθήνα

Μεταφορές αεροδρομίων

Ταξιδεύετε με ή με αεροπλάνο από τη Μύκονο και αναρωτιέστε πώς μπορείτε να μετακινηθείτε εύκολα, γρήγορα, με ασφάλεια και χωρίς παρενόχληση, από και προς το αεροδρόμιο; Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αποφύγετε όλα τα προβλήματα με την παροχή υψηλής ποιότητας μεταφοράς, για εσάς και την ομάδα με την οποία ταξιδεύετε.

Θα οργανώσουμε τις περιηγήσεις σας στη Μύκονο και θα σας μεταφέρουμε από και προς το αεροδρόμιο την ακριβή ημέρα και ώρα που ταιριάζει καλύτερα σε σας. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας και ο στόλος των αυτοκινήτων μας θα ικανοποιήσουν σίγουρα τις ανάγκες σας και μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα έχετε μια ασφαλή, χαλαρωτική και έγκαιρη μεταφορά.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Vip

Οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, οπότε αν θέλετε να δώσετε την περιήγησή σας και τη μεταφορά σας με μια πινελιά πολυτέλειας και άνεσης, οι υπηρεσίες μας VIP Transfer είναι μόνο για εσάς. Απλά πρέπει να καθίσετε στο κάθισμά σας και να απολαύσετε το νησί της Μυκόνου.

Το VIP εξ ορισμού είναι κάποιος που απολαμβάνει ειδικά προνόμια λόγω της κατάστασης ή της σπουδαιότητάς του. Και δεν έχει σημασία αν θεωρείτε τον εαυτό σας VIP ή όχι, η μόνη προϋπόθεση είναι να θέλετε κάτι παραπάνω. Για τις υπηρεσίες VIP Transfer έχουν σχεδιαστεί με ακρίβεια ώστε να ανταποκρίνονται στις υψηλότερες προσδοκίες σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Πάρτυ

Η Μύκονος είναι γνωστή για τη νυχτερινή ζωή και τα διάσημα εστιατόρια. Η VIP μεταφορά σας Η Μύκονος θα φροντίσει τη δική σας και τη μεταφορά της εταιρείας σας σε οποιοδήποτε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης ή εστιατόριο που επιθυμείτε, καθώς και την επιστροφή σας στο κατάλυμά σας για όλες τις 24 ώρες της ημέρας, με ασφάλεια και πολυτέλεια.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Group Transportation

If you wish to transfer along with your company, your colleagues, or your family, then Your VIP Transfer Mykonos is the ideal option since our luxury mini vans that we have available has a capacity of 9 people (including the driver) and it can transfer you to your destination with comfort.

Επικοινωνήστε μαζί μας

A My TAXI ΜΥΚΟΝΟΣ

Ανακαλύψτε τις ομορφιές της κοσμοπολίτικης Μυκόνου με τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που προσφέρουμε. Επειδή ζούμε μόνο μία φορά. Προγραμματίστε τις μεταφορές σας στο νησί της Μυκόνου σήμερα!

Κράτηση

  A My TAXI Booking  ΚΟΣΤΟΣ;

  Μην ανησυχείτε. Παρέχουμε πολύ ωραίες προσφορές και την πιο ανταγωνιστική τιμή μόνο για εσάς!
  Contact us

  Real Estate

  Βάϊα Καψάλη

  Αθήνα – Μύκονος

  Περισσότερα

  Call Now Button